Image Alt

Brendovi

  /  Brendovi

GNB Industrial Power

Kompanija GNB se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji – već 130 godina pronalaze optimalna energetska rešenja za svoje klijente. Ono ćemu Exide teži jesu inovativni i bezbedni proizvodi, ali i saradnje zasnovane na poverenju, kao i najbolji radni ambijent za sve zaposlene.

Osim što su potpuno funkcionalni i bezbedni za korišćenje, GNB proizvodi su takođe i pogodni za okolinu, što ne čudi s obzirom na to da je očuvanje okoline još jedan veliki zadatak ove kompanije.

Izrada proizvoda zasniva se na kvalitetnim materijalima i upotrebi savremene tehnologije, što ih čini najboljim saveznicima za uspeh svakog klijenta. Zadovoljni klijenti i njihovi uspešni biznisi su krajnji cilj kompanije GNB Industrial Power.

GNB Industrial Power logo

AIB Kunstmann

Kompanija AIB Kunstmann je deo moćne grupacije KUNSTMANN GROUP, pod čijem okriljem se nalaze tri nezavisne kompanije koje zahvaljujući znanju i iskustvu stručnog osoblja obezbeđuju najkvalitetnije proizvode za svoje klijente.

AIB Kunstmann je kompanija se višedecenijskim iskustvom u proizvodnji najkvalitetnije dodatne opreme za različite tipove baterija. Njihovi proizvodi predstavljaju jedinstvo savremene tehnologije, kvalitetnih materijala i efikasnih rešenja.

Cilj kompanije AIB Kunstmann je da svojim korisnicima obezbedi opremu premium kvaliteta, ali i da ostvari dugoročne saradnje i održi reputaciju pouzdanog brenda. Uz pažnju posvećenu svakom proizvodu, ova kompanija nudi rešenja koja, po njihovom mišljenju, moraju biti besprekorna.

AiB Kunstmann company logo

Alpha Passoni

Proizvodi kompanije Passoni, koja vodi poreklo iz 1909. godine, najpre su dobijali na popularnosti na području Nemačke i ostatka Evrope, da bi kasnije Alpha Passoni postao jedan od svetskih lidera kada je u pitanju dodatna oprema za baterije.

Prisan odnos sa klijentima, prisustvo na globalnom tržištu i posvećenost svakom proizvodu doveli su do toga da ova kompanija postane sinonim za pouzdanu i kvalitetnu dodatnu opremu.

Alpha Passoni company logo

BFS

BFS je primer porodične kompanije koja već 30 godina uspešno posluje na tržištu, obezbeđujući kvalitetnu i pouzdanu dodatnu opremu za akumulatore.

Sedišta ove kompanije se nalaze u Nemačkoj i na Malti, a stručno osoblje je zaduženo za proizvodnju više od 11 miliona čepova za akumulatore svake godine, koji se prodaju i koriste širom sveta.

Od momenta kada su razvili svoj prvi čep za akumulator 1982. godine, pa do današnjeg dana, kompanija BFS je postala svetski lider na tržištu sistema za dopunjavanje akumulatora.

logo za bfs
Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com