Image Alt

Pojačanje industrijskom napajanju – Moldovanović na novom sajtu

  /  Novosti   /  Pojačanje industrijskom napajanju – Moldovanović na novom sajtu
Akumulator

Pojačanje industrijskom napajanju – Moldovanović na novom sajtu

Kompanija Moldovanović predstavlja se tržištu potpuno novim i modernim sajtom na kom je moguće upoznati se tehnologijama najnovije generacije i vodećim svetskim brendovima na polju prodaje i proizvodnje baterija različitih namena.

Sajt Moldovanović je svojim korisnicima obezbedio svetsku opremu premium kvaliteta, visoke izdržljivosti i pristupačnih cena u šta se možete i uveriti jednostavnim pristupom kataloškoj ponudi našeg sajta ili slanjem besplatnog upita našim stručnjacima.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa premijum brendovima

Dugogodišnje iskustvo, pouzdani i funkcionalni akumulatori koji predstvaljaju dugoročno rešenje za različite potrebe napajanja postali su sinonim za kvalitet koji Moldovanović nudi svojim klijentima.

Pošaljite nam upit ili direktno pozovite našeg specijalistu radi postizanja adekvatnog dogovora o saradnji zasnovanoj na poverenju, kao i najboljim proizvodima bezbednim za ljude i pogodnim po okolinu.

Kataloška ponuda baterija različitih namena

Katalozi starterskih akumulatora, baterija po vrsti, tehnologiji i upotrebi nude izvanrednu preglednost sadržaja koji Moldovanović nudi zainteresovanim kupcima.

Zahvaljujući odličnom odnosu cene naspram karakteristika, idealan su izbor za više tipova vozila, pomagala, mašinskih i enegrgetskih postrojenja kao što su:

  • Navođena vozila (mašine za čišćenje, mašine za rudarstvo, poljoprivredu i građevinarstvo, čamce…)
  • Data centri i telekomunikacijske usluge
  • Zdravstvo i zdravstvena pomagala

Moldovanović akumulatori zaslužni su za opremanje elektrana, telekomunikacionih sistema, električnih vozila i drugih uređaja i objekata sa različitim potrebama napajanja.

Zadovoljni klijenti i potvrda kvaliteta

Ono što je igralo ulogu od apsolutno vitalnog značaja za kotiranje brenda Moldovanović na tržištu prodaje akumulatora jeste zadovoljna klijentela sa kojom se možete i upoznati posetom novoizrađenom sajtu.

Kompanija Moldovanović svojim klijentima nudi baterije i dodatnu opremu premium brendova, čije su glavne odlike kvalitet, funkcionalnost i dugovečnost.

Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com