Image Alt

O nama

  /  O nama

Moldovanović doo svojim klijentima nudi baterije i dodatnu opremu premium kvaliteta. Naši proizvodi su sinonim za funkcionalnost i istrajnost, a naš tim čine iskusni stručnjaci koji nalaze najbolja rešenja za različite potrebe napajanja.
Akumulatori iz našeg asortimana predstavljaju optimalno rešenje za različite delatnosti – nudimo proizvode pogodne za primenu u energetici, telekomunikacijskim sistemima, železnici, data centrima, zdravstvu, naftnoj industriji, kao i akumulatore za brojna prevozna sredstva (automatizovana vozila, viljuškare, električne čamce itd.).

Vrednosti kompanije Moldovanović

Naš cilj je da svim klijentima obezbedimo besprekorne proizvode čije su odlike kvalitet, dugovečnost i izuzetne performanse. Važno nam je da svaki proizvod iz našeg asortimana predstavlja sliku glavnih načela naše kompanije.


Profesionalnost

Naš stručni tim je posvećen svakom proizvodu, ali i svakom segmentu poslovanja. Integritet naše kompanije zaslužan je za brojne dugoročne saradnje i dobre odnose sa našim klijentima.


Kvalitet kao imperativ  

Ono što nam je obezbedilo niz uspešnih saradnja i poverenje klijenata jeste kvalitet naših proizvoda. Sarađujemo sa svetski priznatim brendovima koji su lideri na tržištu baterija i dodatne opreme.


Briga za okolinu

Kompanija Moldovanović brine o kvalitetu proizvoda, ali ništa manje i o okolini! Trudimo se da u ponudu uvrstimo proizvode koji ostavljaju minimalan otisak ugljen-dioksida i koji se mogu potpuno reciklirati.

Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com