Baterije Sonnenschein Lithium su primer izuzetno snažne trakcione baterije, koje ostvaruju značajan broj ciklusa. Jedna od značajnih odlika ovih baterija je i sposobnost brzog punjenja. Predstavljaju idealan izbor tehnologije baterija za primenu u ulovima maksimalnog radnog vremena i organizacije u više smena. Modularni dizajn baterije Sonnenschein Lithium joj omogućava da odgovori na potrebe različitih instalacija.

Opis

Sonnenschein Lithium – Specifikacija proizvoda

Isplativost

Zahvaljujući litijumu koji poseduje sposobnost brzog punjenja, nema potrebe za zamenom baterije. Ova zamena inače u proseku oduzima 10 do 15 minuta vremena, pa se eliminacijom ove obaveze smanjuju i troškovi održavanja (potreban je manji broj punjača i opreme za zamenu baterija) i postiže veća efikasnost. U ovim uslovima imaćete više vremena da se posvetite svom biznisu.

Litijum-jonske baterije

Najnovija tehnologija litijum-jonskih baterija čini Sonnenschein Lithium izuzetno modernom baterijom. Upotreba ove baterije podrazumeva i eliminaciju emisije gasova. Napon baterije je stabilan čak i u uslovima konstantnog dubinskog pražnjenja i dužeg rada.

Bez potrebe za održavanjem

Tokom celog radnog veka baterije Sonnenschein Lithium nije potrebno nikakvo održavanje. Eliminacija potrebe za dopunom vode štedi i vreme i resurse.

Brzo i efikasno punjenje

Baterija Sonnenschein Lithium se može potpuno dopuniti za samo sat vremena. Efikasna mogućnost punjenja u bilo kom trenutku obezbeđuje bolje iskorišćeno radno vreme flote kamiona.

Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com