Akumulator Sonnenschein Power Cycle je idealno rešenje za zemlje sa izrazito toplom klimom, a posebno za tržišta u razvoju kojima je, zbog nestabilnog napajanja, rezervno baterijsko napajanje neophodno. Kao posednja inovacija dryfit® Gel tehnologije, nova baterija će omogućiti smanjenje troškova zamene baterija, izlaska na teren, električne energije, kao i troškove goriva.

Opis

Sonnenschein PowerCycle – Specifikacija proizvoda

Duži vek trajanja na visokim temperaturama

Unapređeni dizajn unutrašnjih komponenata omogućava duži vek trajanja na visokim temperaturama: do 5 godina na temperaturi od 40°C pri naponu održavanja (20 godina na temperaturi od 20°C). Važna karakteristika ove baterije je visoka otpornost na temperaturne razlike, jer je odlikuje širok opseg radne temperature: od -40°C do +55°C.

Dryfit Gel tehnologija sa izuzetnom moći napajanja

Akumulatori Sonnenschein Power Cycle su ventilom regulisane olovne GEL baterije sa izuzetnim cikličnim performansama, što ih čini posebno pogodnim za lokacije koje odlikuju učestali nestanci struje, kao i za hibridne sisteme sa obnovljivom energijom.

Različite oblasti primene

Akumulatori Sonnenschein Power Cycle su pogodni za primenu u različitim industrijama. Oni su odličan izbor baterije za solarne sisteme, UPS uređaje, energetiku, železnicu, kao i telekomunikacionu industriju.

Jednostavno održavanje

Baterija poseduje zaštitu od dubinskog pražnjenja, a njen oblik je takođe veoma praktičan. Front terminal dizajn sa ručkama – jednostavna instalaciju i održavanje. 

Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com