Baterija Tensor (TCSM) je primerak najnovije generacije olovne baterije. Kreirana je tako da omogući umanjene troškove vlasništva, zahvaljujući svojim izuzetnim performansama, kapacitetima i energetskoj efikasnosti. Decenije iskustva brenda GNB sa baterijama vrhunskih performansi omogućile su primenu baterije Tensor i kod najizazovnijih instalacija (na primer za potrebe podmornica).

Opis

Tensor – Specifikacija proizvoda

Brzo punjenje

Baterije Tensor mogu biti potpuno napunjene iz stanja dubokog pražnjenja od 80%, za svega 4 sata. Ovo je omogućeno zahvaljujući sofisticiranom Z-profilu baterije, koji Tensor baterijama pruža mogućnost učestalog brzog punjenja.

Velika snaga baterije

Nizak unutrašnji otpor i optimalna iskorišćenost aktivne mase omogućava maksimalnu upotrebu snage baterije i energetskog sadržaja za sve zahtevnije primene.

Produženi radni vek

Baterija Tensor ima značajno nižu radnu temperaturu, što omogućava duži radni vek baterije. Može se koristiti tokom neprekidno tokom celog dana, a njen specifični dizajn je čini pogodnom za zahtevnije primene.

Idealne za hladnije uslove

Performanse i kapaciteti baterije koje rade u hladnijim uslovima su obično niži, što nije slučaj sa Tensor baterijama. One su podjednako snažne i na nižim temeraturama i funkcionišu bolje od standardnih baterija.

Pozovite nas
close slider


Kontaktirajte nas

060 5353 016      

office@moldovanovic.com